Reis-toetje - Reisverslag uit Heerenveen, Nederland van thea vroom - WaarBenJij.nu Reis-toetje - Reisverslag uit Heerenveen, Nederland van thea vroom - WaarBenJij.nu

Reis-toetje

Blijf op de hoogte en volg thea

11 November 2016 | Nederland, Heerenveen

Ni hao allemaal,
Inmiddels zit ik weer thuis in Heerenveen na nog een mini-mini-stukje Beijing...
Maandagochtend vroeg had ik me gemeld op vliegveld Hanoi om via Guangzhou naar Beijing te vliegen.....maaaarrrrr....dat kan niet volgens de 72-uur-zonder-visum-in-china-regels...Je mag erin en eruit, maar zonder tussenstapjes. 3 Juffrouwen gevraagd, maar ze waren allemaal vast overtuigd: ik moest maar een rechtstreeks ticket boeken!
Zo gezegd , zo gedaan, maar dat betekende wel dat ik pas dinsdag naar Sjoerd kon vliegen....om een lang verhaal kort te maken: ik vind een vliegveld nog steeds leuk met al zijn mensen en bewegingen, maar 24 uur is wel errug lang!
Dinsdagmiddag kwam ik uiteindelijk in Beijing aan, was een snel bezoekje van 36 uur, maar erg gezellig en toch nog veel gezien, hoewel de hotline met fd ook wel open moest blijven staan, vanwege de onverwachte berichten aan de andere kant van de oceaan....
Gistermiddag na een lange vliegreis weer in Heerenveen aangekomen, en nu eerst maar bijkomen en op een rijtje zetten van alle indrukken, gelukkig heb ik alles op de site kunnen zetten dit jaar! Mijn digitale geheugen!
Ik heb weer een geweldige reis gehad, erg veel gezien en gedaan, dus erg veel foto's meegenomen. Nu de klus om alles in een fotoboek mooi uit te laten komen....de komende weken weer genoeg te doen.
Bedankt Vietnam, bedankt Vietnamezen, bedankt reisgenoten, bedankt Thuy en zijn chauffeurs en bedankt lezers!
Tot volgend jaar!!
Groetjes Thea

• 11 November 2016 - 15:43

Mariline:

Fijn dat je weer thuis bent. Bel je snel. Groetjes

• 11 November 2016 - 16:00

Jannie Kroondijk:

Dag Thea.
    Fijn dat je weer thuis bent het is natuurlijk wel weer even wennen
    en hopelijk kun je nog een beetje na genieten van je mooie reis!!
    Groetnis.