op weg - Reisverslag uit Sabie, Zuid-Afrika van thea vroom - WaarBenJij.nu op weg - Reisverslag uit Sabie, Zuid-Afrika van thea vroom - WaarBenJij.nu

op weg

Door: thea

Blijf op de hoogte en volg thea

23 November 2010 | Zuid-Afrika, Sabie

hee allemaal,
inmiddels op weg naar het krugerpark om de big five te zien!!
de accomodaties worden steeds luxer, ook zwembad en schone kamers nu, het weer steeds beter hoewel we vandaag in pelgrimsrust een flinke regenbui hebben gehad waardoor het vrij vochtig klammig maar wel 30 graden is.
we komen er ook steeds meer achter dat de blanke zuid afrikaan ( de afrikaner) niet altijd even aardig is, in tegenstelling tot de zwarte mensen; de apartheid duurt voort...
maar een heleboel geschiedenis kan waarschijnlijk niet op tegen alle natuur dieren, we zijn van alles van plan: ochtendsafari, ballonsafari, avondsafari, nachtsafari, in een jeep op de tribune, wibelend in de brandende zon, vanuit de bus ruziemakend over wie de mooiste en beste foto kan maken..maar we willen ze in elk geval allemaal zien!
aan jullie de taak om te vermelden welke 5 de big five vormen...
prijsuitreiking na 10 december!
groetjes thea

• 23 November 2010 - 20:35

Jannie:

Nu lekker genieten van vakantie.
    Ben benieuwd naar de fotos,maar moeten nog even geduld hebben tot je weer thuis bent begrijp ik!!!!
    Wij wensen je nog een super mooie tijd !
    Groetjes Jannie en Foeke

• 23 November 2010 - 21:22

Jacqueline:

Hoi Thea,
    Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt.
    Veel succes met alle safari's en met het spotten van de big 5.
    Heel veel groetjes van ons allen uit een regenachtig en overmorgen sneeuwachtig landje.
    Liefs, Jacqueline
    P.S. Weet jij al of je met kerst moet werken ? En zo, ja wanneer ?

• 24 November 2010 - 21:09

Ada:

hoi Thea, volg al je verhalen met veel plezier. Meid wat maak je leuke dingen mee en wat een belevenissen. Nu nog even lekker vakantie vieren.Met 30 graden zal het zeker lukken. Hier begint de winter,koud en vorst. Heeft ook zijn charme. Heel veel plezier en tot het volgende verslag. Groetjes Ada

• 24 November 2010 - 22:15

Hester:

kijken of jij het luipaard wél kunt vinden! Wij kwamen maar op 4.. Safari-ze! xx hes

• 25 November 2010 - 07:51

Thea En Johan :

Hey Thea,

wat een prachtige verhalen allemaal, je krijgt er gewoon zin om er zelf heen te gaan. Fijn dat oma inmiddels weer in haar eigen bed kan slapen, wat een gastvrijheid. Kijk wel uit naar de foto's, zullen er vast meer zijn dan 10.
    Geniet nog maar van je reis, hier komt koning winter ons land binnen.

Groetjes van Johan, Thea en een dikke
    tuut van Jesse, Nick en Stij

• 25 November 2010 - 11:14

Mariëtte:

Lees met plezier je reiverslagen.
    nu begint dus het luxere deel van je reis en ga je veel zien. Geweldig, geniet van de mooie natuur daar maar pas wel goed op.
    Tot het volgende verslag, groet Mariétte